Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!

Дата: 03.07.2024 15:54
Кількість переглядів: 398

   І знову Вовковинецьку громаду сколихнула сумна звістка, надійшло сповіщення про загибель  військовослужбовця з с. Городище, солдата Василя Олексійовича Колмагорова, 13.01.1979 р.н., який був призваний 19.05. 2022 р. на військову службу.

   Виконуючи бойове завдання  Василь Колмагоров загинув 24.06.2024 р. поблизу м. Покровськ, Донецької області,   під час захисту Батьківщини від російських загарбників...

06.07.2024 року будемо прощатися із захисником України – Колмагоровим Василем, життя якого предчасно обірвала ворожа куля.

   Церемонія прощання  розпочнеться об 11.00 в помешканні захисника по вулиці Центральній,  будинок 18; о 12.00 -  поховання на сільському кладовищі.

Орієнтовно з 10.00 просимо небайдужих жителів Вовковинецької та Деражнянської громад сформувати «живий» коридор: Копачівка, Деражня, Згарок, Садове. Вовковинці, Городище і до будинку 18 по вулиці с. Городище.

   Територіальна громада, виконавчий комітет та депутатський корпус, у цей гіркий час, висловлюють щирі слова співчуття матері, рідним, близьким  загиблого Героя!

Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь