Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!

Дата: 07.07.2024 16:22
Кількість переглядів: 78

Шановна громадо! 
Зі скорботою і невимовним болем повідомляємо, що під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Ямпіль, що на Донеччині, наш земляк, ГЕРОЙ - АЗОВЕЦЬ, Костюк Віталій Юрійович, отримав надважке поранення.
05 липня 2024 року перестало битися серце мужнього захисника.

Сміливий, щирий, відданий обов'язку, 22-річний Віталій з перших днів повномасштабного  вторгнення російських загарбників був відданий обов'язку, боронив Україну на найскладніших напрямках.
🕯️Завтра, 08 липня 2024 року, орієнтовно о 17.00, зустрічатимемо нашого ГЕРОЯ, жителя селища Вовковинці.Просимо усіх жителів Вовковинецької та Деражнянської громад віддати шану бійцю та зустріти його "живим коридором" з квітами:
16.20 - с.Копачівка,
16.35 - м.Деражня,
16.45 - с.Кальня, Згарок,
17.00- с-ще Вовковинці.
Похоронний кортеж прямуватиме до домівки захисника в селищі Вовковинці, вулиця Південна, буд. 16.
Прощання з Костюком Віталієм Юрійовичем відбудеться 09 липня 2024 року о 10 годині ранку в рідному будинку по вул. Південній, буд. 16, в селищі Вовковинці.Від будинку ГЕРОЯ процесія рухатиметься до Свято-Петро-Павлівського храму, де проходитиме поминальна панахида .
12.00 - поховання Віталія Юрійовича на кладовищі с-ща Вовковинці (біля залізничного переїзду).

🕯️Виносимо щире співчуття рідним та близьким покійного захисника. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.
Просимо усіх небайдужих жителів громади  гідно зустріти Костюка Віталія Юрійовича та провести його в останню земну дорогу!
🕯 Вічна пам'ять та слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь