Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Як громадянину дізнатись, яку суму податку на нерухоме майно йому необхідно заплатити?

Дата: 12.07.2024 16:23
Кількість переглядів: 79

Нагадуємо, що обчислення податку з об'єктів житлової та нежитлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб, здійснюється податковою службою за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника такої нерухомості, виходячи із загальної площі кожного з об'єктів нерухомості та відповідної ставки податку.

Податкове повідомлення-рішення про сплату податку надсилається платнику податку до 1 липня року, що настає за базовим звітним роком.

Крім того фізичні особи, які мають кваліфікований електронний підпис, мають можливість переглянути сформовані податкові повідомлення-рішення щодо сум нарахованих їм податкових зобов’язань з плати за землю, в меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету чи мобільному застосунку «Моя податкова».

Податок необхідно сплатити за місцем розташування об'єкта оподаткування протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь