Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання з Всеукраїнським днем дошкілля!

Дата: 28.09.2024 22:40
Кількість переглядів: 106

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Вовковинецької громади!
Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.
Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини. У цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Тому у ваших руках - доля всіх дошкільнят, які завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами територіальної громади.

Саме на вас покладена ця важлива місія – виховання наймолодших представників українського суспільства. Та не просто виховання, а здобуття дошкільної освіти в умовах воєнного стану в державі, під щоденні звуки сигналу «Повітряна тривога». Дуже важливо, щоб діти почували себе захищеними та у безпеці.
Бажаємо, знаходити радість у кожному дні, кожній миті життя. Нехай позитивний настрій вас не покидає. Нехай ваші дітки будуть слухняними, здоровими і допитливими. Нехай робота приносить задоволення. Любові, достатку, здоров’я і побільше щасливих днів! Низький уклін вам за наполегливу працю, милосердя і людяність. Зичимо вам міцного здоров’я, невичерпних сил, творчих задумів. Хай у родинах ваших панує мир, злагода і достаток, в серцях спокій та любов!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь