Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Про проведення конференції Громадської Ради з питань мінеральних ресурсів Товариства «Знання» України

Правління Громадської Ради з питань мінеральних ресурсів Товариства «Знання» України запрошує представників районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад, органів місцевого самоврядування, утворених в результаті об'єднання об'єднаних територіальних громад та фахівців, зацікавлених підприємств взяти участь у Другій конференції Громадської Ради з питань мінеральних ресурсів товариства «Знання».

17:10:51 05.11.2018

XVI МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ ПАЛИВНО-ЕНЕРГЕТИЧНИЙ КОМПЛЕКС УКРАЇНИ: СЬОГОДЕННЯ І МАЙБУТНЄ 6-8 листопада 2018 року

Паливно-енергетичний комплекс є локомотивом усіх структурних складових економіки держави. Тому вкрай важливим і необхідним заходом для енергетичного співтовариства є проведення XVI Міжнародного форуму "Паливно?енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє".

16:43:22 01.11.2018

Електронні послуги у будівництві – якісно новий рівень взаємодії громадян та бізнесу з органами держархбудконтролю

Державною архітектурно-будівельною інспекцією України спільно з Державним агентством з питань електронного урядування запущено низку електронних сервісів надання адміністративних послуг у сфері містобудівної діяльності. На сьогодні цілодобово, в режимі «онлайн» громадянам та бізнесу доступні 14 е-послуг у будівництві.

10:17:50 02.10.2018

Інформація щодо міжнародної Програми “Fit for Partnership with Germany” (“Готові до співпраці з Німеччиною”)

В рамках двостороннього співробітництва Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та німецьке Товариство з міжнародного співробітництва (GIZ) реалізують Програму з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна: Fit for Partnership with Germany – Готові до співпраці з Німеччиною.

10:49:29 01.10.2018

Увага! ПАТ "Хмельницьк газ" інформує

У зв'язку із зміною у законодавстві що стосується технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання пропонуємо для розгляду лист ПАТ "Хмельницькгаз" (додається).

10:49:07 25.09.2018

Всеукраїнська програма «Діти проти раку»

Хмельницька дирекція ПАТ «Укрпошта» в межах всеукраїнської програми «Діти проти раку» проводить збiр коштiв на придбання для дитячого гематологiчного вiддiлення Хмельницької обласної лiкарнi технології внутрiшньовенного ведення медичних препаратiв для онкохворих дiтей, так як дана технологiя на сьогоднiшнiй день доступна лише в ОХМАТДИТ та у «Захiдно-українському медичному центрi» м. Львiв.

13:59:00 10.09.2018

Заготівля сільськогосподарської продукції

Доводимо до Вашого відома лист голови Хмельницької обласної державної адміністрації В.Лозового від 30.08.2018року №1625/01-15, про те що здійснюється заготівля сільськогосподарської продукції, зокрема картоплі, овочів, фруктів для забезпечення харчування хворих в Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни.

07:50:00 10.09.2018

Увага!!! Оповіщення

Про проведення комплексної  перевірки системи оповіщення цивільного захисту

14:45:44 07.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь