A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн

Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», який допоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.

10:34:43 15.04.2024

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ!

З глибоким  сумом і невимовним болем повідомляємо, що  Вовковинецька територіальна громада 11.04.2024 року у скорботі прощатиметься з загиблим ГЕРОЄМ, захисником України, жителем села Радівці –  ЗЕЛІНСЬКИМ Сергієм Анатолійовичем, 12.05.2002 р.н., який загинув 11.06.2023 року.

17:42:16 08.04.2024

До уваги підприємців та мешканців Вовковинецької ТГ!

Прохання дотримуватись правил пожежної безпеки при розведенні вогню поза спеціально обладнаними місцями, залишення його без нагляду, а також спалювання сухої рослинності та пожнивних рештків на територіях поблизу об’єктів магістрального нафтопроводу АТ «Укртранснафта».

11:03:42 04.04.2024

Норвезька рада у справах біженців (NRC) реалізує Програму, яка спрямована на підтримку створення робочих місць та розширення можливостей для працевлаштування.

Звертаємо увагу, що Норвезька рада у справах біженців (NRC) реалізує Програму, яка спрямована на підтримку створення робочих місць та розширення можливостей для працевлаштування. Програма передбачає надання грантів власникам мікробізнесу, які мають намір започаткувати, відновити або перемістити свій бізнес, який постраждав від війни в Україні, до Волинської, Львівської, Тернопільської або Хмельницької областей.

08:33:28 13.03.2024

Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн гривень на відкриття та розвиток бізнесу

6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.    За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.    Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

10:28:57 12.03.2024

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA.  Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

21:26:58 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь