Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ДПС інформує

Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції на сплату податків на бюджетні рахунки

Нагадуємо, що Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148.

13:36:18 15.07.2024

Як підписати електронні документи за допомогою Дія в Електронному кабінеті

Порядок функціонування інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет» визначається наказом Міністерства фінансів України від 14.07.2017 № 637 «Про затвердження Порядку функціонування Електронного кабінету».

13:26:23 15.07.2024

Як громадянину дізнатись, яку суму податку на нерухоме майно йому необхідно заплатити?

Нагадуємо, що обчислення податку з об'єктів житлової та нежитлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб, здійснюється податковою службою за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника такої нерухомості, виходячи із загальної площі кожного з об'єктів нерухомості та відповідної ставки податку.

16:23:02 12.07.2024

Користувачам ПРРО про роботу у разі відключення світла

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що в разі відсутності зв'язку ПРРО має можливість працювати  в режимі офлайн. Порядок застосування ПРРО в режимі офлайн встановлено розділом V Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317. Проте, слід пам'ятати, що відповідно до статті 5 Закону України від 6 липня 1995 р. № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»,  у разі відсутності зв’язку між ПРРО та фіскальним сервером контролюючого органу облік операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі та формування розрахункових документів здійснюються у порядку, встановленому Національним банком України. Відтак норми Порядку №317 про застосування ПРРО в режимі офлайн, не розповсюджується на розрахункові операцій з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі. 

16:20:59 12.07.2024

Сплатити податки можна через Електронний кабінет

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області звертає увагу, що на сьогодні, меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через вебпортал ДПС. Нагадаємо, що з інформацією щодо сплати податків, зборів, платежів фізичними особами можна ознайомитись в меню «Стан розрахунків з бюджетом» розділу «Допомога» Електронного кабінету.

15:54:41 12.07.2024

Інформація про актуальні реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області   повідомляє платників податків, що для своєчасного інформування про реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів, відкритих Державною казначейською службою України, на офіційному субсайті ГУ ДПС у Хмельницькій області  розміщується та оновлюється інформація про актуальні рахунки для використання платниками при  перерахуванні коштів.

15:10:46 12.07.2024

Повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені через електронний кабінет

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що заяву про повернення помилково/надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пенi (далі – Заява) платник податків може надіслати в режимі «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету за формою J/F 1302002.

15:10:02 12.07.2024

Електронна черга – допомога платникам при наданні адміністративних послуг

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що тримаючи вектор на поліпшення якості та умов надання послуг платникам, ДПС України продовжує розвивати цифровий сервісний напрям.

16:31:58 16.05.2024

Як здійснюється реєстрація СГ як платників акцизного податку

Інформуємо, що відповідно до п.п. 212.3.1 п. 212.3 ст. 212 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) реєстрація у контролюючих органах як платника податку суб’єкта господарювання, постійного представництва, які здійснюють діяльність з виробництва підакцизних товарів (продукції), яка підлягає ліцензуванню, здійснюється на підставі відомостей щодо видачі такому суб’єкту відповідної ліцензії.

16:21:27 16.05.2024

Документи, необхідні для розгляду питання виключення платника податку з переліку ризикових

Повідомляємо, що   відповідно до п. 6 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 №1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» питання відповідності/невідповідності платника податку критеріям ризиковості платника податку розглядається комісією регіонального рівня.

16:19:31 16.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь