A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ДПС інформує

Спробуйте і переконаєтесь, що мобільний додаток від ДПС «Моя податкова» зручний та корисний

Нагадуємо про можливість отримати великий спектр послуг від ДПС через мобільний додаток «Моя податкова»! Скажімо, для того, щоб дізнатися про доходи достатньо зробити лише декілька кроків. Насамперед необхідно завантажити застосунок «Моя податкова» в App Store або Google Play. Наступний крок – слід ідентифікуватися онлайн з використанням файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача. Обираємо меню «Отримати відомості про суми виплачених доходів» у розділі «Послуги». Вказуємо необхідний період, за який бажаєте отримати відомості. Протягом 5 хвилин отримуємо результат.  

10:12:04 27.10.2023

Державна реєстрація суб’єктів господарювання – обов’язкова умова здійснення усіх видів підприємницької діяльності

Звертамо увагу громадян на необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів чи надання послуг.  Державна реєстрація суб’єктів підприємницької діяльності здійснюється та регулюється Податковим кодексом України, Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 15 травня 2003 № 755-IV (із змінами) та іншими законодавчими актами.

10:08:14 27.10.2023

Про програмування штрихового коду товару у чеку

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що Наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 20.08.2002 № 255 із змінами та доповненнями затверджено Положення про штрихове кодування товарів. Пунктом 5 Положення № 255 передбачено, що обов’язковому маркуванню штриховими кодами GS1 підлягають, зокрема, алкогольні напої та тютюнові вироби, лікарські засоби та інші товари, маркування яких штриховими кодами передбачено законодавством України.

10:07:46 27.10.2023

З 1 жовтня податкові агенти та платники єдиного внеску подають єдину звітність за оновленою формою

Податкові агенти та платники єдиного внеску вперше подають єдину звітність за оновленою формою починаючи з 1 жовтня 2023 року за звітний період – ІІІ квартал 2023 року. 

09:54:43 27.10.2023

Про звірку з контролюючими органами

Нагадуємо, що платники мають право, у разі незгоди з визначеним контролюючим органом загальним мінімальним податковим зобов'язанням, звернутися до контролюючого органу для проведення звірки даних. Якщо за результатами звірки виявлено розбіжності між даними контролюючого органу та даними, підтвердженими платником податку на підставі оригіналів відповідних документів, контролюючий орган протягом 10 днів, наступних за днем завершення звірки, зобов'язаний скасувати (відкликати) таке податкове повідомлення-рішення та у разі потреби надіслати (вручити) платнику податку нове податкове повідомлення-рішення разом з детальним розрахунком суми податку, складене з урахуванням результатів проведеної звірки.  

09:53:40 27.10.2023

До якого контролюючого органу необхідно звертатись фізичним особам власникам декількох об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, розміщених в різних населених пунктах, для проведення звірки даних?

Відповідно до п.п. 266.7.3 п. 266.7 ст. 266 Податкового кодексу України платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за своєю податковою адресою для проведення звірки даних щодо:

20:19:42 13.09.2023

Щодо особливостей відображення назви товару в розрахункових документах РРО/ПРРО

Інформуємо, що з 1 серпня 2023 року Законом України від 30 червня 2023 року № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» були внесені зміни в п. 2 ст. 3 Закону від 06 липня 1995 року № 265 «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо спрощення фіскального чеку. Зазначений пункт було доповнено абзацом другим:

20:16:26 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь