A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ФСС інформує

Заходи безпеки під час зберігання та переробки зерна

Війна внесла свої корективи на ринок зберігання сільськогосподарської продукції, зокрема, спричинила нагальну потребу в малих чи мобільних елеваторах. Одним із способів задоволення такої потреби є використання тимчасових сховищ для зберігання зерна: спеціальних мішків та рукавів, в які можна завантажити до 200 тон збіжжя і покласти на підготовленому майданчику в полі.

16:27:50 06.09.2022

Відповіді Фонду соціального страхування України на поширені запитання працівників в умовах воєнного стану

В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботузадля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям.

15:52:51 06.09.2022

Функціонування системи управління охороною праці на підприємстві попереджує виробничий травматизм.

На кожному підприємстві  чи в установі має бути впроваджена система управління охороною праці (СУОП). Система управління охороною праці – це сукупність органів управління  підприємством, які  на підставі комплексу нормативної документації проводять цілеспрямовану , планомірну діяльність щодо здійснення завдань і функцій управління з метою забезпечення здорових, безпечних і високопродуктивних умов праці, запобігання травматизму та профзахворюванням , а також дотримання прав працівників, гарантованих законодавством  з питань охорони праці. Поодинокі заходи не дають необхідного ефекту, а тому необхідний в даному питанні системний підхід.

23:49:00 30.08.2022

Фонд гарантує страховий захист внутрішньо переміщених осіб

Страховий захист внутрішньо переміщених осіб є одним із пріоритетних напрямів роботи Фонду соціального страхування України. З першого дня війни фахівці Фонду почали роботу над адаптацією порядків призначення допомог до умов воєнного стану – це дозволило ФССУ нарахувати напряму лікарняні і декретні для евакуйованих працівників. Надання таких допомог здійснюється Фондом без залучення роботодавця на особисті банківські картки працівників.

23:42:07 30.08.2022

Надання роботодавцю практичної допомоги у постійному вдосконаленні форм і методів профілактичної роботи у сфері охорони праці

Основною метою діяльності страхових експертів з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду в Хмельницькій області та його відділень є виконання статутних функцій та обов’язків Фонду соціального страхування України щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, надання роботодавцю практичної допомоги у постійному вдосконаленні ним форм і методів профілактичної роботи у сфері охорони праці.

23:40:41 30.08.2022

Потерпілі на виробництві отримали у квітні від ФСС України підвищені страхові виплати

Упродовж квітня Фонд соціального страхування України виплатив для потерпілих на виробництві та членів їх родин майже 1 мільярд гривень щомісячних страхових виплат – виплати було профінансовано у підвищеному розмірі для понад 190 тисяч осіб.

12:52:01 08.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь