A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Прощання з Героєм!

13.10.2022 року Вовковинецька та Деражнянська територіальні громади у глибокій скорботі зустрічатимуть загиблиго захисника України - Оропая Павла Олексійовича, 23.04.1989 р.н.

15:52:25 12.10.2022

Прощання з Героєм!

Вовковинецька громада здригнулася від страшної звістки – на війні з російськими окупантами героїчно загинув наш земляк Марчук Сергій Ярославович, 1967 року народження. 

22:05:45 20.08.2022

Продовжено строк дії воєнного стану в Україні

Верховна Рада прийняла Закон «Про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку дії воєнного стану в Україні”, яким строк дії воєнного стану в Україні продовжено з 05 години 30 хвилин 23 серпня 2022 р. на 90 діб, а також Закон “Про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку проведення загальної мобілізації”, яким строк проведення загальної мобілізації продовжено на 90 діб - до 21 листопада 2022 року. Відповідно до ст. 17 Конституції України - захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу. Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності покладаються на Збройні Сили України. Збройні Сили України наразі не потребують збільшення загальної кількості особового складу.

13:21:14 18.08.2022

Про встановлення обмежень перебування у лісах на території Хмельницької області на час дії правового режиму воєнного стану

Наказ від 22.07.2022 року "Про встановлення обмежень перебування у лісах на території Хмельницької області на час дії правового режиму воєнного стану"

13:18:24 22.07.2022

Портал “Поряд” єднає українців

В Україні працює портал допомоги українцям «Поряд» Отримати допомогу чи надати її іншим відтепер можна на порталі «Поряд». Щоб отримати допомогу, заходьте на портал poryad.in.ua, натискайте кнопку «Потрібна допомога» й заповнюйте коротку форму. Аби допомогти іншим, в рядку пошуку на сайті оберіть свій регіон – і ви побачите тих, кому потрібна допомога. Усі запити зручно відсортовані по категоріях: їжа, одяг, транспорт, ліки, консультації, інше. Його мета проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Без десятків волонтерських чатів в кожному населеному пункті України. Все в одному місці, просто і зрозуміло. Допомога в декілька кліків. Інтерфейс сайту максимально інтуїтивний і простий, аби кожен міг як подати запит на отримання допомоги, так і допомогти іншим. Поряд – це про пряме волонтерство без посередників. Кожен сам вирішує кому і як допомогти. Жодних посередників чи ботів, тільки живі люди з реальними запитами.

16:30:12 20.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь