A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Реабілітаційне лікування застрахованих осіб

Реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє швидше відновитись після важких захворювань, операцій і травм, а в деяких випадках вберегти від настання первинної інвалідності. Тому Фондом соціального страхування України приділяється велика увага реабілітаційному лікуванню застрахованих осіб і передбачені кошти на ці цілі.

19:17:36 05.08.2021

Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи

Сьогодні в Україні інклюзивне навчання організовано у майже 43% шкіл, працює понад 18 тисяч інклюзивних класів. За останні десять років інклюзія суттєво проникла в українські школи. Для порівняння, п’ять років тому в інклюзивних класах навчалось вдесятеро менше, ніж зараз. Разом із тим, дослідження якості інклюзивного навчання, проведене Державною службою якості освіти, виявило низку викликів на рівні організації інклюзивного навчання, кваліфікації вчителів, методичного забезпечення освітнього процесу, розвитку інфраструктури та забезпечення фінансування, взаємодії з інклюзивно-ресурсними центрами (ІРЦ).

09:01:57 05.08.2021

Фактори негативного впливу на працюючих при високих температурах

Порушення водно-сольового обміну у працюючих на виробництві при високій температурі навколишнього середовища може обумовити захворювання нирок, шлунково-кишкові розлади, порушення діяльності вищої нервової системи. 

13:16:54 03.08.2021

Чи потрібно проводити вакцинацію?

Зважаючи на серйозні ризики для здоров’я і те, що можна повторно заразитися COVID-19, потрібно вакцинуватися, навіть якщо ви перехворіли. Захист від вірусу, який людина отримує після того, як перехворіла, називається імунітетом, що набутий природним шляхом.

19:46:51 29.07.2021

Інформаційне повідомлення

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» з її Центром перспективних досліджень і співробітництва з прав людини у сфері економіки, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення проводять Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

15:22:18 21.07.2021

Увага! Схід селища

16 липня об 11.00 год. в приміщенні Вовковинецького Будинку культури відбудеться СХІД СЕЛИЩА по питанню водогону.

14:03:57 14.07.2021

В Україні за телефонним номером 1547 цілодобово та безкоштовно діє Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей

За телефоном 1547 звертаються з  питань звернень та повідомлень про/або від осіб, які постраждали від торгівлі людьми, домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або про загрозу вчинення такого насильства.

10:07:05 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь