A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Увага! Конкурс

Вовковинецька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  посадової особи місцевого самоврядування головного спеціаліста фінансового відділу селищної ради

19:02:48 20.03.2020

Що означає «самоізоляція»?

Самоізоляція – це, в першу чергу, утримання від контакту з іншими для того, щоб зменшити ризик інфікування. Самоізоляція виключає будь-які ситуації, коли ви тісно контактуєте з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше, ніж 2 метри, або тривалістю понад 15 хвилин).

18:52:06 20.03.2020

Верховна Рада ухвалила закон щодо штрафів за порушення умов карантину від 17 березня 2020 року

Законом передбачено зокрема, порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно – протиепідемічних правил і норм, передбачених зокрема законом « Про захист населення від інфекційних хвороб», а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними захворюваннями тягне за собою накладення штрафу на громадян у сумі від однієї до двох  тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 тис. до 34 тис. грн.), на посадових осіб – у розмірі від двох до десяти  тисяч НМДГ ( від 34 тис. до 170 тис.грн).

19:41:29 18.03.2020

Департамент охорони здоров'я Хмельницької ОДА інформує

Департамент охорони здоров'я Хмельницької ОДА інформує про виконання в межах компетенції Протокольного рішення засідання тимчасової протиепідемічної комісії щодо запобігання занесенню та поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом

09:03:48 17.03.2020

Заходи скасовано...

У зв'язку з виявленням захворювання на коронавірус в безпосередній близькості до Хмельницької області та для мінімізації ризиків його поширення, на території Вовковинецької селищної ради обмежуються масові заходи. В першу чергу обмеження стосується закладів культури та освіти, оскільки були заплановані святкові концерти з нагоди Міжнародного жіночого дня. Відповідно, заходи, про які було оголошено раніше, проведені не будуть. 

09:17:26 06.03.2020

Гаряча лінія ГО "Донбас СОС"

Контактакти безкоштовної "гарячої лінії" 0-800-309-110 ГО "Донбас СОС" для осіб, які зазнали негативного впливу збройного, конфлікту, зокрема, внутрішньо переміщених осіб.

09:16:44 10.02.2020

Флешмоб "Мости єднання"

На виконання Указу Президента України "Про День Соборності України", з метою належного відзначення в області 101-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки оголошується флешмоб під назвою "Мости єднання", що полягає у поширенні у соціальних мережах фото жителів в національному одязі під хештегом #мости_єднання.

14:21:49 17.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь