Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПФУ інформує

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ НА ВЕБПОРТАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Пенсійним фондом України реалізовано можливість перегляду повідомлень про результати прийнятих рішень щодо призначення / непризначення / відмову у призначенні житлових субсидій.  Повідомлення розміщено в особистому кабінеті заявника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України . 

08:42:15 20.06.2023

ЗАРОБІТОК ПІД ЧАС ВІЙНИ ЗМЕНШИВСЯ. ЯК ЦЕ МОЖЕ ПОЗНАЧИТИСЯ НА МАЙБУТНІЙ ПЕНСІЇ?

Відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” для обчислення пенсії враховується заробітна плата за всі періоди страхового стажу людини починаючи з липня 2000 року. 

08:40:48 20.06.2023

13 ЧЕРВНЯ УРЯД УХВАЛИВ ПОСТАНОВУ №601, ЯКОЮ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ПРОЄКТУ З УДОСКОНАЛЕННЯ ПОРЯДКУ НАДАННЯ НАСЕЛЕННЮ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ

Метою прийняття документу є створення умов для максимального спрощення процедури звернення громадян за субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива і забезпечення швидкого прийняття рішення щодо її надання. 

08:39:50 20.06.2023

ІНТЕРВ’Ю НАЧАЛЬНИКА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ОЛЕКСАНДРА КРУПИ ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ ПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ З 1 КВІТНЯ 2023 РОКУ

Олександре Володимировичу, скажіть, будь ласка, за яких умов проводиться автоматичний  перерахунок пенсії працюючим пенсіонерам?

09:18:51 06.06.2023

ЧИ Є ВИМОГИ ДО РОЗМІРУ ОБОВ’ЯЗКОВИХ ВНЕСКІВ ТА ПЕВНОЇ ПЕРІОДИЧНОСТІ ЇХ СПЛАТИ?

Періодичність та розмір сплати добровільних внесків людина визначає самостійно, виходячи із бажань та власних фінансових можливостей. При цьому слід враховувати, що законодавство визначає умови для зарахування  повного місяця страхового стажу та максимального розміру щомісячного внеску.

19:03:59 29.05.2023

ЯК, ПЕРЕБУВАЮЧИ ЗА КОРДОНОМ, ДИСТАНЦІЙНО ВІДМОВИТИСЯ ВІД ОТРИМАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ АБО ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Через повномасштабну війну, розв'язану російською федерацією, частина українців, на жаль, змушена була виїхати за кордон. За понад рік активних бойових дій Мінсоцполітики у взаємодії з іншими установами та міністерствами забезпечило створення та функціонування низки цифрових інструментів, які дозволяють оформити ту чи іншу соціальну виплату онлайн або дистанційно відмовитись від неї.

11:09:40 25.05.2023

ПІЛЬГОВИКИ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ НЕВИПЛАЧЕНІ ПІЛЬГИ

Згідно із постановою від 18.04.2023 № 340 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій”, пільговики можуть отримати не виплачені суми пільг.

11:31:20 23.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь