A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Інформація

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу у 2023 році

Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.   «Дніпропетровщина стала прихистком для багатьох внутрішньо переміщених осіб. Юристи системи БПД області вже два роки в умовах повномасштабного вторгнення допомагають ВПО розв'язувати життєві питання. Ми завжди готові не лише консультувати, а й захищати в суді інтереси людей, для яких Дніпропетровщина стала другою батьківщиною», — розповідає очільник системи БПД Дніпропетровщини Сергій Соколов.

08:25:59 14.02.2024

Прокуратура позивається до енергопостачальної компанії з вимогою повернути Вовковинецькій територіальній громаді понад 40 тис. грн.

Летичівська окружна прокуратура звернулась до Господарського суду Хмельницької області з позовною заявою про визнання недійсною додаткової угоди до договору про закупівлю електричної енергії за бюджетні кошти та повернення безпідставно сплачених коштів. Встановлено, що у лютому 2021 року Вовковинецька селищна рада уклала з переможцем відкритих торгів договір на закупівлю електроенергії за бюджетні кошти. Після підписання вказаного договору сторони неодноразово укладали додаткові угоди, які стосувались збільшення ціни за одиницю товару із одночасним фактичним зменшенням обсягу закупленої електричної енергії. Прокурори наполягають, що чотири додаткові угоди є неправомірними, ціну неодноразово було збільшено необґрунтовано, а енергопостачальна компанія безпідставно освоїла понад 40 тис. грн. бюджетних коштів, які має повернути замовнику послуг – Вовковинецькій селищній раді.

19:17:04 13.02.2024

Хмельницька філія «Газмережі»: забезпечуємо газом 24/7

Розподіл (доставку газу) на території Хмельницької області забезпечує Хмельницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі» під  державним управлінням групи Нафтогаз.  Як підприємство критичної інфраструктури, функціонує в посиленому режимі воєнного стану.

14:40:36 12.02.2024

ШАНОВНІ СУБ’ЄКТИ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

Хмельницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області доводить до Вашого відома, що, відповідно до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів», в Державному реєстрі операторів ринку, Ви зобов’язані провести реєстрацію потужності, яка Вами використовується

11:44:22 12.02.2024

Обережно – шахраї! Прокурори закликають громадян бути максимально обережними

Упродовж 2023 року на території Деражнянської та Вовковинецької територіальних громад правоохоронцями зареєстровано 17 фактів шахрайських дій, з них 12 з використанням інформаційно-комунікаційних систем. Сума завданого збитку довірливим громадянам становить близько 307 тис. грн.

11:13:19 07.02.2024

СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР у місті Славутич

У місті Славутичі Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій та членам їх сімей.

16:50:54 22.01.2024

Інформаційні матеріали щодо відзначення Дня Соборності України

З метою відзначення Дня Соборності України, який відзначається щорічно 22 січня відповідно до указу Президента України від 21 січня 1999 року № 42/99 та проведення відповідної інформаційної кампанії до Дня Соборності України, на замовлення Міністерства культури та інформаційної політики було виготовлено ряд інформаційних матеріалів, а саме:

10:08:17 17.01.2024

Прокуратура позивається до енергопостачальної компанії з вимогою повернути Деражнянській територіальній громаді понад 125 тис. грн.

Летичівська окружна прокуратура звернулась до Господарського суду Хмельницької області з позовною заявою про визнання недійсною додаткової угоди до договору про закупівлю електричної енергії за бюджетні кошти та повернення безпідставно сплачених коштів. Встановлено, що у січні 2021 року Деражнянська міська рада уклала з переможцем відкритих торгів договір на закупівлю електроенергії за бюджетні кошти.

20:58:05 10.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь