Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Інформація

Перелік ліцензованих робітничих професій для навчання УБД та осіб з інвалідністю (по галузям) в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

Перелік ліцензованих робітничих професій для навчання УБД та осіб з інвалідністю (по галузям) в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості

21:38:48 06.03.2024

Постанова № 984 від 15 вересня 2023 року «Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби

Постанова № 984 від 15 вересня 2023 року «Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості»

21:36:41 06.03.2024

Висунуто обвинувачення деражнянцю, який ухилився від відбування адмінстягнення

          За процесуального керівництва прокурорів Летичівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 42-річного мешканця м. Деражня у злісному ухиленні від відбування адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт (ст. 389-2 КК України). 

21:06:16 06.03.2024

За принципової позиції прокуратури засуджено до реальної міри покарання раніше неодноразово судимого крадія

За принципової позиції прокуратури, Деражнянським районним судом засуджено зловмисника до 5 років позбавлення волі за крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

12:13:43 05.03.2024

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу у 2023 році

Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.   «Дніпропетровщина стала прихистком для багатьох внутрішньо переміщених осіб. Юристи системи БПД області вже два роки в умовах повномасштабного вторгнення допомагають ВПО розв'язувати життєві питання. Ми завжди готові не лише консультувати, а й захищати в суді інтереси людей, для яких Дніпропетровщина стала другою батьківщиною», — розповідає очільник системи БПД Дніпропетровщини Сергій Соколов.

08:25:59 14.02.2024

Прокуратура позивається до енергопостачальної компанії з вимогою повернути Вовковинецькій територіальній громаді понад 40 тис. грн.

Летичівська окружна прокуратура звернулась до Господарського суду Хмельницької області з позовною заявою про визнання недійсною додаткової угоди до договору про закупівлю електричної енергії за бюджетні кошти та повернення безпідставно сплачених коштів. Встановлено, що у лютому 2021 року Вовковинецька селищна рада уклала з переможцем відкритих торгів договір на закупівлю електроенергії за бюджетні кошти. Після підписання вказаного договору сторони неодноразово укладали додаткові угоди, які стосувались збільшення ціни за одиницю товару із одночасним фактичним зменшенням обсягу закупленої електричної енергії. Прокурори наполягають, що чотири додаткові угоди є неправомірними, ціну неодноразово було збільшено необґрунтовано, а енергопостачальна компанія безпідставно освоїла понад 40 тис. грн. бюджетних коштів, які має повернути замовнику послуг – Вовковинецькій селищній раді.

19:17:04 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь