A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Інформація

Летичівською окружною прокуратурою (м. Деражня) в судовому порядку повернуто у власність Вовковинецької територіальної громади земельну ділянку, неправомірно передано у власність громадянину

Летичівською окружною прокуратурою (м. Деражня), реалізуючи конституційну функцію представництва, приділяється особлива увага захисту інтересів держави у сфері земельних відносин з метою запобігання незаконному відчуженню земель державної та комунальної форм власності.

21:27:01 13.11.2023

ЯК ВПРОВАДИТИ ПРОГРАМУ СТАЖУВАННЯ ДЛЯ МОЛОДІ? ПОСІБНИК ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

19 жовтня 2023 року в м. Києві видбулась презентація посібника «Як впровадити програму стажування для молоді?», який розробила команда Міжнародний республіканський iнститут «IRI Ukraine» для органів місцевого самоврядування на ocнові практичного досвіду впровадження полотних програм стажування у громадах в межах програми USAID «Mpiємо та діємо».

15:43:36 07.11.2023

Національний портал з імунізації працює в Україні

Це перший в Україні профільний ресурс, присвячений всім питанням вакцинокерованих інфекцій, щеплень та використання вакцин. На вебсайті vaccine.org.ua міститься вичерпна інформація про вакцинацію в Україні для медичних фахівців та представників громадськості, які шукають доказові матеріали про вакцини та щеплення.

15:41:22 07.11.2023

За незаконне придбання та зберігання психотропних речовин – кримінальна відповідальність

За процесуального керівництва прокурорів Летичівської окружної прокуратури судом визнано винуватим 35-річного мешканця смт Лозове у вчиненні злочину, передбаченого - ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання психотропних речовин у великих розмірах без мети збуту) та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк два роки із звільненням від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на один рік.

13:50:41 03.11.2023

Безпечної дози алкоголю не існує? 

Саме так — наголошує Всесвітня організація охорони здоровʼя. Адже алкоголь — це токсин, який вражає всі органи, а особливо — серце та судини.

13:41:02 31.10.2023

29 жовтня - Всесвітній день боротьби з інсультом. 

Інсульт — це гостре порушення мозкового кровообігу, внаслідок якого виникає пошкодження частини головного мозку. У результаті його клітини гинуть, спричиняючи незворотні процеси в організмі людини.

08:28:49 29.10.2023

Зірки на варті серця: фізична активність 

А що буде, якщо недостатньо рухатися? Відповідь — послабиться сила скорочень серця та знизиться тонус судин, що може стати причиною хвороб серця. Малорухливий спосіб життя також часто призводить до ожиріння — а це додаткове навантаження на серцево-судинну систему 

14:17:51 26.10.2023

 "Стань на варті свого серця".

Симптоми серцево-судинних захворювань часто зовсім непомітні. Не ігноруй тривожні сигнали організму — інколи вони вказують на те, що тобі варто чим скоріше записатися до свого сімейного лікаря.  Впізнав у себе кілька знайомих симптомів? Ймовірно, організм може сигналізувати про ризик ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії чи інших захворювань. Не затягуй з візитом до медичної установи — це може врятувати твоє здоров’я та навіть життя  Дізнайся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/ Стань на варті свого серця — не ігноруй тривожні симптоми! #СтаньНаВартіСвогоСерця  Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

21:58:29 23.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь