A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІЙСЬКОВИЙ ПДФО: «ХІБА РЕВУТЬ ВОЛИ, ЯК ЯСЛА ПОВНІ?»

Військовий ПДФО: розрахунки й аргументи від Асоціації міст України. Як місцеве самоврядування використовує військовий ПДФО, скільки його отримано й використано, що потрібно робити з цим податком обґрунтовують в Дзеркалі тижня Олександр Слобожан, Виконавчий директор Асоціації міст України та Оксана Продан, Радниця Голови Асоціації міст України на підставі даних 754 громад.

17:59 08.09.2023

У День пам’яті захисників України Вовковинецька громада вшанувала пам’ять загиблих воїнів

Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

15:16 29.08.2023

Відзначено Подяками та нагрудними знаками з нагоди Дня Незалежності України

Сьогодні, з нагоди Дня Незалежності України, селищний голова Сергій ВОЛКОВИНСЬКИЙ, вручив Подяки та нагрудні знаки Хмельницької обласної ради військовослужбовцям ЗСУ, Каменчуку Олександру Володимировичу та Рибчинському Андрію Цезаровичу за сумлінне виконання військового обов'язку, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у наближення Перемоги. Слава Україні! Героям Слава! Україна єдина, вільна, незалежна!

14:33 24.08.2023

Допомогти. Підтримати. Відновити...

Ось такої біди наробили окупанти в нашому Свято Петро-Павлівському храмі ПЦУ  в ніч з 18 на 19 серпня. Настоятель отець Іван та прихожани звернулись за допомогою до всіх небайдужих. На прохання селищної ради відгукнулись спонсори. Благодійну допомогу надала ГО «За конкретні справи». Щиро вдячні за допомогу своєчасну і таку необхідну.

13:58 24.08.2023

Червоний Хрест надав допомогу внутрішньо переміщеним особам

22 серпня Товариством Червоного Хреста України було надано внутрішньо переміщеним особам Вовковинецької громади гуманітарну допомогу, а саме харчові набори та засоби гігієни. Внутрішньо переміщенні особи громади отримують постійну підтримку з боку держави та благодійних фондів.  Ми вдячні  Міжнародній організації Червоного Хреста за дієву підтримку незахищених категорій населення.

13:23 24.08.2023

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ВОВКОВИНЕЦЬКОЇ ТГ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні жителі громади! Щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України! Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить на землі предків – символ державності. 

10:04 23.08.2023

Річниця загибелі земляка – воїна АТО Дениса МИРЧУКА

Минуло дев’ять років, як в переддень власного дня народження перестало битися серце патріота, славного сина України, Героя – Мирчука Дениса Віталійовича, який на вівтар майбутнього нашої держави поклав найцінніше – власне життя. Для Вовковинецької територіальної громади це гірка та болюча втрата. Щоб вшанувати пам’ять про полеглого захисника, на місцевому цвинтарі в селі Радівці зібралися рідні, очільник громади, волонтери, староста Радовецького старостинського округу, односельці. Селищний голова висловив щирі співчуття матері, Мирчук Тетяні Петрівні, рідним та близьким покійного й наголосив, що Герої не вмирають, пам’ять про них вічно житиме в наших серцях.

15:59 16.08.2023

Відбулося засідання двадцять восьмої позачергової сесії Вовковинецької селищної ради восьмого скликання

Сьогодні відбулося пленарне засідання 28 сесії 8 скликання. На розгляд сесії було винесено 28 питань, 7 питань внесено додатково. Депутати прийняли 19 рішень, 2 проекти рішень зняли з розгляду сесії, 14 питань, за відсутності депутатського кворуму, перенесено на наступну сесію. Сесія пройшла плідно без порушення регламенту роботи.

22:46 11.08.2023

Вовковинецька громада отримала новий шкільний автобус

З початком війни росії проти України Вовковинецька територіальна громада передала 2 шкільних автобуси та 1 мікроавтобус для потреб Збройних сил України. В громаді гостро постала проблема довезення школярів до закладів освіти, тому депутати Вовковинецької селищної ради на сесії підтримали рішення про співфінансування закупівлі шкільного автобуса. Сьогодні,  у Хмельницькому  перший заступник начальника ОВА Сергій ТЮРІН, заступник начальника ОВА Володимир ЮР'ЄВ та голова обласної ради Віолета ЛАБАЗЮК передали селищному голові Сергію ВОЛКОВИНСЬКОМУ ключі  від новенького шкільного автобуса для навчальних закладів Вовковинецької територіальної громади, закупівля якого здійснювалась за рахунок державної субвенції 54,3% та коштів місцевого бюджету 45,7%.

18:55 04.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь