Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Шановні захисники та захисниці незалежної, незламної України!⠀ Вітаємо вас зі святом – Днем Захисників та Захисниць України! Ваша відвага, самовідданість і мужність служать прикладом для нас усіх. Ви є символом національного єднання і гордістю нації!  У цей складний історичний період ви, наші справжні герої, стоїте на передовій оборони нашої незалежності та територіальної цілісності. Ваша військова дисципліна, відданість Батьківщині та готовність жертвувати всім заради України є надзвичайно важливими у цей складний час. Ви несете важливу місію захисту України від зовнішніх загроз, і ми вдячні вам за це. 

00:00 01.10.2024

Привітання з Всеукраїнським днем дошкілля!

Привітання з Всеукраїнським днем дошкілля!

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Вовковинецької громади! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини. У цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Тому у ваших руках - доля всіх дошкільнят, які завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами територіальної громади.

22:40 28.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь