Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Інформація

Які категорії військовозобов’язаних можуть отримати відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації

Понад рік Україна живе в умовах повномасштабної війни. Відстрочка від мобілізації – серед найбільш поширених питань, з якими клієнти звертаються до Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

14:19:39 20.04.2023

Рекомендації для населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із підтопленням (затопленням)

У зв'язку з весняним водопіллям на річках, що протікають територією Хмельницької області, та рясними опадами в Україні, в результаті підтоплення та забруднення джерел децентралізованого водопостачання (громадських та індивідуальних колодязів) присадибних ділянок, господарських дворів, в тому числі — вигрібних ям, надвірних вбиралень, гноєсховищ, існує ризик спалаху інфекційних захворювань, повʼязаних з водним фактором передачі збудника інфекції. Щоб запобігти епідемічним ускладненням рекомендуємо:

13:10:28 19.04.2023

Безбар'єрність у наданні адміністративних послуг працівниками Міграційної служби Хмельниччини

Одним з найважливіших завдань Міграційної служби є надання громадянам якісних адміністративних послуг, в тому числі забезпечення їх доступності в рамках реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.

18:09:27 28.03.2023

Мобілізація: відповідаємо на поширені запитання

В Україні триває повномасштабна війна. З огляду на це до юристів системи безоплатної правової допомоги постійно звертаються із запитаннями, що пов’язані з мобілізацією. На найбільш поширені відповідає юристка Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Главацька.

14:25:08 22.03.2023

Всесвітній день води – 2023

У води немає кольору, смаку, запаху. У неї нульова калорійність. У воді вражаючим чином одночасно поєднується простота і складність. Вона має всього 3 атома: 2 – водню і 1 – кисню. Але вчені, навіть знаючи, з чого складається вода, досі не можуть зрозуміти, як вони між собою взаємодіють. Для них це як і раніше справжня загадка. Одне ясно точно: значення води величезне, так як без неї просто б не було ніякого життя.

11:57:44 21.03.2023

Про обладнання для охолодження молока

Уряд та небайдужі компанії Нідерландів впроваджують енергозаощаджувальні технології для ферм та фермерських господарства України. За підтримки ТОВ «Мюллер Україна» та партнерів буде поставлено безкоштовне обладнання для досягнення цієї мети.

11:47:45 26.01.2023

Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня Соборності України–2023 та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки

Вступ Гасла до відзначення Дня Соборності Ключові повідомлення Історична довідка Проголошення незалежності Акт Злуки Цитати про Соборність Корисні посилання

15:06:23 16.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь