Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Інформація

Задоволено позов прокуратури про стягнення із засудженого витрат на лікування потерпілого від злочину

Деражнянським районним судом задоволено позовну заяву Летичівської окружної прокуратури, подану в інтересах держави про стягнення майже 11 тис. грн. витрат на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення, який перебував на стаціонарному лікуванні у КНП «Хмельницька обласна лікарня» Хмельницької обласної ради внаслідок спричинення йому тяжких тілесних ушкоджень.

16:27:50 17.10.2023

16 жовтня - Всесвітній день здорового харчування 

Всесвітній день здoрoвoгo харчування — привід вкотре нагадати, що незбалансований раціон є однією з головних причин розвитку серцево-судинних захворювань: артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, інфаркту та інсульту   Співачка Джамала та її родина знають, що здорове меню захищає серце від хвороб, а також допомагає знизити емоційне напруження та контролювати вагу.

16:28:55 16.10.2023

Куріння як фактор ризику серцево-судинних захворювань: чим загрожує та як відмовитися

Кожен п'ятий українець — курить. І щороку ця смертельна залежність забирає 130 тисяч життів в Україні.   Саме через куріння серцево-судинна система перестає нормально функціонувати. Під впливом тютюнового диму клітини крові налипають на стінки судин та утворюють тромби — а це може призвести до стенокардії, інфаркту або інсульту. До того ж куріння підвищує артеріальний тиск та призводить до артеріальної гіпертензії.  Вживання тютюну — це залежність, проте відмовитися від неї під силу кожному. Гортай серію — там практичні рекомендації, які допоможуть тобі назавжди попрощатися з курінням.  А щоб визначити свій рівень залежності від тютюну та знайти більше порад щодо відмови — переходь на сайт  https://stopsmoking.org.ua/   І пам’ятай: безпечного куріння не існує — навіть кілька сигарет, які ти викурюєш час від часу, все одно несуть шкоду твоєму серцю та судинам.  Дізнайся про свій ризик розвитку хвороб серця і судин за допомогою швидкого тесту на сайті: https://cvd.phc.org.ua/  Стань на варті свого серця — відмовся від тютюну та нікотину!  #СтаньНаВартіСвогоСерця  Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

11:45:44 13.10.2023

Стань на варті свого серця

Серцево-судинні захворювання (далі — ССЗ), здебільшого, є результатом твого способу життя   Основною причиною інфарктів, інсультів та інших ССЗ є саме нездорова поведінка — однак ти можеш зберегти своє серце, якщо піклуватимешся про здоров’я щодня 

11:15:44 13.10.2023

Стань на варті свого серця

Серцево-судинні захворювання (далі — ССЗ), здебільшого, є результатом твого способу життя   Основною причиною інфарктів, інсультів та інших ССЗ є саме нездорова поведінка — однак ти можеш зберегти своє серце, якщо піклуватимешся про здоров’я щодня 

11:53:47 12.10.2023

За незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами – кримінальна відповідальність

За процесуального керівництва працівників Летичівської окружної прокуратури у жовтні 2023 року суд визнав винуватим мешканця Вовковинецької ОТГ у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю) та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки, з іспитовим строком два роки.

11:42:45 12.10.2023

За підроблення та використання підробленого посвідчення тракториста-машиніста покарано мешканця Вовковинецької територіальної громади

Вироком Деражнянського районного суду жителя Вовковинецької територіальної громади визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 КК України, за фактом підробки та використання посвідчення тракториста-машиніста.

14:56:46 06.10.2023

Задоволено позови прокуратури про конфіскацію земель сільськогосподарського призначення, що незаконно перебували у власності громадян рф

Деражнянським районним судом задоволено ще 2 позовних заяви Летичівської окружної прокуратури (м.Деражня), поданих в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про конфіскацію 3 земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 6 га вартістю 253 тис. грн., що розташовані на території Деражнянської міської та Вовковинецької селищної територіальних громадах, які незаконно перебували у власності громадян російської федерації.

15:13:10 03.10.2023

Прокуратура позивається до енергопостачальної компанії з вимогою повернути Деражнянській територіальній громаді понад 80 тис. грн.

Летичівська окружна прокуратура звернулась до Господарського суду Хмельницької області з позовною заявою про визнання недійсною додаткової угоди до договору про закупівлю електричної енергії за бюджетні кошти та повернення безпідставно сплачених коштів.

16:41:06 22.09.2023

Висунуто обвинувачення чоловіку, який обкрадав деражнянців

За процесуального керівництва прокурорів Летичівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальні акти у кримінальних провадженнях за обвинуваченням мешканця м. Деражня у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, вчинене повторно, в умовах воєнного стану).

16:40:44 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь