A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Інформація

Задоволено позови прокуратури про конфіскацію земель сільськогосподарського призначення, що незаконно перебували у власності громадян рф

Деражнянським районним судом задоволено ще 2 позовних заяви Летичівської окружної прокуратури (м.Деражня), поданих в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про конфіскацію 3 земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 6 га вартістю 253 тис. грн., що розташовані на території Деражнянської міської та Вовковинецької селищної територіальних громадах, які незаконно перебували у власності громадян російської федерації.

15:13:10 03.10.2023

Прокуратура позивається до енергопостачальної компанії з вимогою повернути Деражнянській територіальній громаді понад 80 тис. грн.

Летичівська окружна прокуратура звернулась до Господарського суду Хмельницької області з позовною заявою про визнання недійсною додаткової угоди до договору про закупівлю електричної енергії за бюджетні кошти та повернення безпідставно сплачених коштів.

16:41:06 22.09.2023

Висунуто обвинувачення чоловіку, який обкрадав деражнянців

За процесуального керівництва прокурорів Летичівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальні акти у кримінальних провадженнях за обвинуваченням мешканця м. Деражня у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло, вчинене повторно, в умовах воєнного стану).

16:40:44 22.09.2023

Прокуратурою заявлено позов про стягнення із засудженого витрат на лікування потерпілого від злочину

У вересні минулого року 22-річний деражнянець під час суперечки з 18-річним жителем с. Шпичинці наніс останньому удар кулаком в область голови, внаслідок чого спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми у виді забою головного мозку та перелому кісток черепа, у зв’язку з чим у грудні 2022 року Деражнянським районним судом молодика було засуджено за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) та призначено йому покарання у виді 5 років позбавлення волі із звільненням  від відбування покарання з випробуванням, з іспитовим строком на 2 роки.

09:51:35 19.09.2023

ВИЛУЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ПДФО В ГРОМАД ПОЗБАВИТЬ ЇХ МОЖЛИВОСТІ ДОПОМАГАТИ АРМІЇ ТА МІСЦЕВИМ ЖИТЕЛЯМ

Вилучення податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), який надходить до місцевих бюджетів від зарплат військовослужбовців, ослабить громади, позбавить їх можливості допомагати силам оборони та надавати якісні послуги жителям, і при цьому не принесе жодних плюсів для Об’єднаних сил Збройних сил України, пишуть у своєму матеріалі радниця голови Асоціації міст України з муніципальних питань, народна депутатка Оксана Продан та виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

20:48:33 11.09.2023

Прокуратура вимагає повернути у користування навчального закладу земельні ділянки площею 103 га вартістю понад 17 млн гривень

Летичівська окружна прокуратура у судовому порядку вимагає повернути у користування навчального закладу земельні ділянки площею     103 га, які розташовані на території Деражнянської та Летичівської територіальних громад вартістю понад 17 млн гривень.

22:27:09 08.09.2023

«Хмельницькгаз Збут»: процес повернення переплат скоро буде завершено

Пресреліз «Хмельницькгаз Збут»: процес повернення переплат скоро буде завершено 95,5% заяв від колишніх клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що стосуються повернення переплат, вже розглянуто і задоволено. Загалом компанія здійснила 53953 фінансові операції з повернення грошей на загальну суму 59,5 млн грн. Ці кошти вже на рахунках заявників. У компанії наголошують: повернення переплат за природний газ триває, виплати в порядку черги здійснюються щоденно. Останні місяці спостерігається позитивна динаміка.

22:21:07 08.09.2023

17000 грн. штрафу – деражнянця засуджено за незаконне придбання та зберігання PVP

Деражнянський районний суд визнав обґрунтованими доводи прокурора Летичівської окружної прокуратури та визнав 22-річного жителя м. Деражня винуватим у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин (ч. 1 ст. 309 КК України).

23:54:30 30.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь