A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ДПС інформує

Про наявність податкового боргу можна дізнатись самостійно

Деражнянська  ДПІ  ГУ ДПС  у Хмельницькій області нагадує, що громадяни, які не є суб’єктами господарювання, можуть отримати інформацію про наявність (відсутність) податкового боргу, скориставшись Електронним кабінетом. Вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, через інтегровану систему електронної ідентифікації. У приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника). При цьому, суми заборгованості перед бюджетом позначено червоним кольором.

10:05:59 08.05.2023

Змінено терміни зберігання первинних документів

Деражнянська  ДПІ  ГУ ДПС  у Хмельницькій області  повідомляє, що Президент України підписав Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки» від 20.03.2023 р. № 2970-IX, який набере чинності на наступний день після офіційного опублікування, за винятком окремих статей. Вищевказаним законом оновлено редакцію пункту 44.3 статті 44  Податкового кодексу України, відповідно до якої  платники податків зобов'язані будуть зберігати документи та інформацію, пов'язані із виконанням вимог законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, упродовж визначених законодавством строків, але не менше:

10:02:05 08.05.2023

З 1 травня застосовується нова форма для податкової декларації з податку на додану вартість

Деражнянська  ДПІ  ГУ ДПС  у Хмельницькій області нагадує, що   01.04.2023 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 28 грудня 2022 року № 463 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 11 січня 2023 року за № 60/39116 (зі змінами), який опубліковано в Офіційному віснику України від 02.02.2023 № 11 (далі – наказ Мінфіну № 463). 

10:00:53 08.05.2023

Виправлення помилок у звітності ФОПа – платника єдиного податку

Деражнянська  ДПІ  ГУ ДПС  у Хмельницькій області  щодо формування Додатку 1 у складі декларації платника єдиного податку – ФОПа з типом «Уточнююча», яка подається у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок у раніше поданій декларації, якщо такі помилки не впливають на раніше задекларовані у Додатку 1 грошові показники, суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок)та реквізити, нагадує.

09:54:21 08.05.2023

Яку податкову звітність необхідно подати підприємцю-платнику єдиного податку після припинення підприємницької діяльності?

Деражнянська ДПІ інформує, що фізичні особи – підприємці, які застосовували спрощену систему оподаткування та щодо яких до ЄДР внесено запис про припинення підприємницької діяльності, подають декларацію платника єдиного податку,  у складі якої формують додаток "Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску", за податковий (звітний) квартал, у якому проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності, із наростаючим підсумком з початку року протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу. Разом із тим платник єдиного податку – фізична особа – підприємець може подати останню податкову декларацію платника єдиного податку до закінчення звітного періоду відповідно до пп. 49.18.8 ПКУ.

09:52:15 08.05.2023

Подання заяви на отримання Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи

Деражнянська  ДПІ  ГУ ДПС у Хмельницькій області інформує, що для отримання Довідки платник подає заяву про надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. За формою згідно з додатком 2 до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом Міністерства фінансів України 03.09.2018 № 733. 

09:45:45 08.05.2023

Задекларована праця допомагає розвивати бізнес

Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною.

09:42:25 08.05.2023

До уваги платників податку на прибуток підприємств, які є виробниками сільськогосподарської продукції!

Інформуємо, що якщо підприємство, основною діяльністю якого є виробництво сільськогосподарської продукції, обирає річний податковий (звітний) період з податку на прибуток, який починається з 1 липня минулого звітного року і закінчується 30 червня поточного звітного року, то такий платник податку подає Податкову декларацію з податку на прибуток підприємств (далі – Податкова декларація) за такий податковий (звітний) період протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року. 

09:39:13 08.05.2023

Граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи

Деражнянська  ДПІ  ГУ ДПС  у Хмельницькій області   інформує, що протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) – для фізичних осіб – підприємців та  фізичних осіб, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування);

09:38:45 08.05.2023

Задекларована праця - це трудові і соціальні права

Працювати за трудовим договором – вигідно! Трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні. Вам допоможуть у разі нещасного випадку на роботі,  нададуть пільги, якщо у вас є малолітні діти. Всього цього позбавлені незадекларовані працівники.

08:50:04 06.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь