A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

У Хмельницькому рибоохоронному патрулі відбудеться Всеукраїнський тиждень права

Генеральна Асамблея ООН 10 грудня 1948 року прийняла Загальну декларацію прав людини, а цей день проголосила як Міжнародний День захисту прав людини. Україна ратифікувала Загальну декларацію прав людини відповідно до ч. 1 ст. 9 Конституції України та ст. 19 Закону України «Про міжнародні договори» і визнала Декларацію частиною національного законодавства. Так, відповідно до Указу Президента України від 8 грудня 2008 року № 149/2008 «Про Всеукраїнський тиждень права» в державі започатковано проведення Всеукраїнського тижня права щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини. Управління Держрибагентства в Хмельницькій області також бере участь у проведенні Всеукраїнського тижня права. Цього року даний захід відбудеться в період з 9 по 13 грудня. З метою виховання у громадян поваги до закону та сприяння розвитку правової освіти в Україні, Хмельницьким рибоохоронним патрулем будуть проведені наступні заходи: 1. Організація виступів у засобах масової інформації з питань реалізації і захисту прав людини, у тому числі, незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих внаслідок зазначеної операції; 2. Проведення навчань, лекцій, бесід з працівниками підприємств, установ та організацій з питань реалізації і захисту прав людини з метою підвищення загального рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань; 3. Проведення «днів відкритих дверей» Управлінням Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області (зустріч з в. о. начальника Управління та працівниками структурних підрозділів). Також у цей період працівники Управління будуть надавати безоплатну правову допомогу громадянам області. з повагоюпрес-служба Хмельницького рибоохоронного патруля тел: (0382) 79 20 88                                        

08:19:06 28.11.2019

До відома власників та користувачів земельних ділянок

Із запровадженням у 2013 році автоматизованої системи ведення Державного земельного кадастру – Національної кадастрової системи, кожен землевласник та землекористувач має змогу за допомогою порталу  «Публічна кадастрова карта України» (http://map.dazru.gov.ua/kadastrova-karta) перевірити  чи внесено відомості про його земельну ділянку до кадастрової системи та наскільки правильними і достовірними  є відомості про неї.

07:14:46 01.11.2019

Про намір передати в оренду об’єкт, що належать до комунальної власності територіальної громади селища Вовковинці

Нежитлового вбудованого приміщення площею 21.6 м.кв. ( вартість оренди за м.кв  64 грн. без ПДВ для облаштування приміщення зокрема як аптечний пункт. тощо.) , що знаходяться  на першому поверсі будівлі Вовковинецької АЗПСМ за адресою: вул. Миру 15 смт.Вовковинці  Деражнянського району, Хмельницької обл.  Та перебуває у власності Вовковинецької селищної ради.

13:55:41 28.10.2019

Бюджетні рахунки за IBAN діятимуть з 1 жовтня 2019 року

ГУ ДФС у Хмельницькій області повідомляє про заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IВАN. Це здійснюється Держказначейством на виконання п. З постанови Правління НБУ від 28.12.2018 р. № 162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунка (ІВАN) в Україні». Тобто, вводиться 29 літерно-цифровий символ із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку – не більше 14 цифрових символів.

06:47:11 09.10.2019

До уваги осіб, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Вовковинецької селищної ради

     Відповідно до  Житлового кодексу Української РСР, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради профспілок від 11.12.1984 року № 470, виконавчий комітет Вовковинецької селищної ради повідомляє про перереєстрацію громадян,  що перебувають на квартирній черзі для отримання житла. Для впорядкування існуючого загального обліку громадян необхідно персонально визначити відповідність до чинного житлового законодавства перебування на квартирному обліку та наявність потреби перебування на квартирному обліку.

15:39:15 11.09.2019

Увага! Конкурс

Вовковинецька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  посадової особи місцевого самоврядування завідувача сектору освіти, прав захисту дітей, культури, молоді та спорту

14:29:51 05.09.2019

Деражнянська дільниця АТ «Хмельницькгаз» інформує

Внутрібудинкова система газапостачання як приватних так і багатоквартирних будинків перебуває у власності власника або співвласників, та для забезпечення безперервності та безпеки газопостачання потребує періодичного технічного обслуговування, яке згідно Закону України про житлово-комунальні послуги здійснюється на договірній основі за рахунок власника (співвласників).

11:47:07 20.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь