A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Деражнянський сектор УДМС інформує: порядок оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Однією із переліку адміністративних послуг, які надаються Міграційною службою області є оформлення паспорта громадянина для виїзду за кордон. Такий  біометричний документ виготовляється незалежно від місця реєстрації, тому подати заяву на його оформлення можна у будь-якому територіальному підрозділі служби, у відповідних центрах надання адміністративних послуг області або ж у Хмельницькому центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс». 

16:59 29.09.2021

Голова Вовковинецької ТГ взяв участь у роботі комітету Верховної Ради

23 вересня 2021 року голова Вовковинецької селищної територіальної громади Сергій ВОЛКОВИНСЬКИЙ взяв участь у роботі комітету Верховної Ради, де відбулося засідання міжфракційного депутатського об'єднання "Питна Вода", на якому обговорювався проект Закону України "Про Загальнодержавну цільову соціальну програму "Питна вода України" на 2022 - 2026 роки" ( реєстр. N 5723 ).

11:09 26.09.2021

«Стратегічне планування для Громад» - Хмельницьке регіональне відділення АМУ провело онлайн-вебінар для фахівців місцевих рад

Захід відбувся в рамках реалізації Меморандуму між Асоціацією міст України та громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку» (Вінниця). Модератор: Олег Левченко, співзасновник ГО «Подільська агенція регіонального розвитку», консультант з питань місцевого та регіонального розвитку.

20:44 22.09.2021

День фізичної культури та спорту

10 вересня на території Вовковинецької селищної територіальної громади відбулося свято до Дня фізичної культури і спорту.

14:17 13.09.2021

Спортивний забіг

09 вересня  відбувся біговий «Марафон здоров’я» за участю учнів, вчителів Вовковинецької ЗОШ та голови громади Сергія Волковинського. Метою спортивного забігу була популяризація здорового способу життя та заохочення дітей до зайняття спортом.

15:12 10.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь