A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Летичівською окружною прокуратурою за результатами вжитих заходів представницького характеру збільшено надходження коштів до місцевого бюджету за використання земельної ділянки сільськогосподарського призначення

Летичівською окружною прокуратурою, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, вживаються заходи щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

11:18 02.11.2021

Понад 7000 жителів Хмельниччини зменшили витрати на газ під час холодів

Аби застрахувати себе від надмірних сум у платіжках за газ протягом опалювального сезону, тариф «Твій газ Рівномірний платіж» підключили 7140 побутових клієнтів «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

21:42 26.10.2021

Як діяти працівнику, якому відкрили е-лікарняний?

Уже всі заклади охорони здоров’я України формують медичні висновки замість видачі паперових лікарняних - сьогодні створено майже 1,4 млн медвисновків про тимчасову непрацездатність, 90% з яких у разі загальних захворювань або травм.На їх підставі було сформовано і передано до Фонду соціального страхування України на оплату 130 тисяч е-лікарняних.

14:22 23.10.2021

Відбулося перше пленарне засідання десятої сесії Вовковинецької селищної ради восьмого скликання

Розпочала роботу 10 сесія Вовковинецької селищної ради восьмого скликання. Відбулися засідання постійних комісій. 19 жовтня, в залі засідань селищної ради, відбулося перше пленарне засідання десятої сесії Вовковинецької селищної ради восьмого скликання.

14:03 23.10.2021

У вересні на Хмельниччині зафіксовано майже уп'ятеро більше хворих на COVID-19, ніж у серпні

Аналіз статистичних даних свідчить, що Хмельницька область пришвидшено наближається до «червоної» зони карантинних обмежень. У порівнянні з серпнем 2021 року, у вересні кількість хворих на COVID-19 зросла майже у 5 разів. Якщо у липні було зафіксовано 329 випадків захворювання, у серпні — 1163, то у вересні цю недугу діагностували у 5794 осіб. У тому числі, у 624 дітей та 84 медичних працівників (порівняно із серпнем захворіли у 12 разів більше дітей та у 5,5 разів більше медпрацівників). Протягом вересня від «COVID-19» одужали 1819 громадян, проте від ускладнень померли 87 мешканців краю.  

10:04 11.10.2021

Тарифи на тепло та гарячу воду для громад Хмельниччини не зростатимуть – влада, АМУ та мери підписали Меморандум

Днями у Києві відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави. Окрім перших осіб держави на зібранні були присутні голови ОДА, голови обласних рад, голови міст обласного значення, мери міст із потужними теплокомуненерго. Асоціацію міст України представляв Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. Із Хмельниччини було делеговано голову Хмельницького регіонального відділення АМУ, міського голову Хмельницького Олександра Симчишина та міського голову Шепетівки Віталія Бузиля.

16:03 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь