A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності.

23:09 14.06.2021

Меморандум про співпрацю та партнерство

4 червня  менеджер регіональний із соціальних проектів Благодійний фонд "МХП-Громаді" Петро АНДРІЄЦЬ, директор МХП-Агрокряж Володимир ГНАТИШЕН та голова Вовковинецької селищної територіальної громади Сергій ВОЛОВИНСЬКИЙ підписали тристоронній Меморандум про співпрацю та партнерство.

23:07 14.06.2021

Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України провело онлайн-практикум із застосування законодавства на тему: "Учинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування".

До участі у практикумі долучились представники ОМС зі всієї області: керівництво місцевих рад, посадові особи місцевого самоврядування та старости.

22:48 10.06.2021

Лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм у 2021 році

Медична реабілітація (відновне лікування) – вид медичної допомоги, що включає систему лікувальних заходів, які спрямовані на відновлення порушених чи втрачених функцій організму, виявлення та активізацію його компенсаторних можливостей, профілактику ускладнень та рецидивів захворювання.

23:51 07.06.2021

Будьте пильні – овочі можуть містити нітрати!!!

Забруднення навколишнього середовища нітратами напряму пов’язано з виробничою діяльністю людини. Особливу роль у цьому процесі відіграє інтенсивне застосування азотвмістимих добрив, що призводить до різкого збільшення вмісту нітратів не тільки в ґрунтових і поверхневих водах та ґрунті, але й у сільськогосподарській продукції.

23:32 07.06.2021

У Хмельницькому обговорювали найважливіші проблеми органів місцевого самоврядування

У Хмельницькому, за участі Володимира Зеленського, відбулось перше засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Крім очільника держави участь у заході взяло понад 150 делегатів: представники Офісу Президента, міністри профільних міністерств, народні депутати, керівники обласної та районних рад Хмельниччини, очільники громад із різних куточків України. Також більше ста голів громад із усієї України долучилися до заходу онлайн. Асоціацію міст України на заході представляв Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан та голова Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України, мер Хмельницького Олександр Симчишин.

21:32 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь