A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вокальний колектив Вовковинецького будинку культури прийняв активну участь у районному фестивалі колядок та щедрівок "Велика Коляда"

17 січня вокальний колектив Вовковинецького Будинку культури прийняв активну участь у районному фестивалі колядок та щедрівок "Велика Коляда" за що і отримав ІІ місце.

22:05 18.01.2020

Асоціація міст України закликає Парламент відхилити проєкт змін до Конституції щодо децентралізації

Асоціація міст України висловила загальні зауваження до Законопроєкту №2598. Так, зокрема, порівняно із чинною Конституцією України проєкт передбачає звуження статусу органів місцевого самоврядування та містить ознаки централізації влади, надмірно розширює контрольні повноваження держави в особі префектів та Президента України.

06:44 13.01.2020

Миколай іде, всім добро несе

19 грудня в приміщенні Вовковинецького Будинку культури відбулося дитяче свято до Дня Святого Миколая, яке було організоване працівниками культури та школи. 

06:51 21.12.2019

Вовковинецька громада прийняла участь у обласних святково-благодійних заходах

18 грудня в м. Хмельницькому, на Майдані Незалежності, за підтримки голови Хмельницької обласної адміністрації Дмитра Габінета, відбулися святково-благодійні заходи присвячені Дню Святого Миколая, метою яких було зібрати кошти для лікування хлопчика Дмитра Шелудька.

21:44 19.12.2019

Радовецький навчально-виховний комплекс „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад” (ясла - садок) Вовковинецької селищної ради увійшов до кращих в області за станом упорядкування документів

28 листопада відбулося засідання спільної колегії Державного архіву Хмельницької області та Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, де розглядалось питання про підсумки проведення огляду на краще забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду та стану діловодства в закладах освіти і науки Хмельницької області.

11:59 07.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь