A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

АМУ надіслала народним депутатам пропозиції змін до Виборчого кодексу

Голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко звернувся до Голови Верховної Ради України, голів фракцій політичних партій та депутатських груп Верховної Ради України щодо ситуації, яка склалася навколо процесу підготовки до місцевих виборів та пропозицій змін до Виборчого кодексу України.

22:51 23.04.2020

Для медпрацівників Вовковинецької АЗПСМ та Вовковинецького пункту ЕМД передали засоби індивідуального захисту

З метою здійснення заходів, та збереження здоров’я працівників медицини, які працюють над недопущенням та поширенням коронавірусу 2019-nCoV, яке може призвести до виникнення надзвичайної ситуації (код 20713, надзвичайна ситуація, пов’язана з епідемічним спалахом небезпечних інфекційних хвороб) на території селищної ради було виділено та передано Вовковинецькій АЗПСМ та Вовковинецькому пункту ЕМД з матеріального резерву Вовковинецької селищної ради засоби індивідуального захисту.  

20:16 23.04.2020

«Відкритий ринок» - стартує онлайн проєкт за підтримки АМУ

15 квітня 2020 року о 15.00 стартує проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств. Ініціатори проєкту -  громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України На спеціальному інтерактивному сайті https://rynok.in.ua/ фермери з усієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти. Проєкт некомерційний, тому користування платформою є безкоштовним.

11:16 15.04.2020

Парламент врахував пропозиції АМУ щодо змін до Держбюджету-2020

13 квітня Парламент на позачерговому пленарному засіданні прийняв Закон про внесення змін Держбюджету на 2020 рік (законопроєкт №3279-д від 11.04.2020 року), який був розроблений у зв’язку із необхідністю вивільнення фінансового ресурсу на формування Фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками. 

00:23 14.04.2020

Прийняті Постановою №211 нові норми обмежувальних заходів викликали в українців безліч запитань. Департамент комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України надає роз’яснення щодо найбільш поширених запитань

З питань стосовно карантину, допомоги літнім людям під час карантину, алгоритму виявлення та лікування коронавірусної інфекціїї COVID-19 звертайтеся на телефони гарячих ліній у відповідному регіоні. Інформація з Урядового порталу. 

00:06 08.04.2020

Роз'яснення Уряду щодо обмежень на період карантину для людей, старших 60 років

Великий резонанс викликали нещодавно прийняті постановою №211 норми щодо обмежень стосовно громадян, які старше 60 років. Тому детально відповідаємо на питання, які найбільше турбують людей цієї вікової групи. 

23:52 07.04.2020

Місцевим радам дозволили працювати дистанційно та знову змінили Податковий кодекс

30 березня Верховна Рада України на позачерговому засіданні прийняла Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)" (законопроєкт № 3275). Асоціація міст України вітає таке рішення як таке, що допоможе органам місцевого самоврядування ефективно організувати роботу в умовах загальнонаціональних обмежувальних заходів, пов'язаних з загрозою поширення коронавірусу однак, на жаль, не врахувала пропозиції АМУ у змінах до Податкового кодексу.  

14:19 31.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь