A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ДПС інформує

Запроваджено зміни в оподаткуванні, які стосуються волонтерської діяльності

Законом України від 15 серпня 2022 року № 2520-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сприяння розвитку волонтерської діяльності та діяльності неприбуткових установ та організацій в умовах збройної агресії Російської Федерації проти України» (набрав чинності 03.09.2022) внесено зміни до Податкового кодексу України (далі – Кодекс).

16:16:58 16.09.2022

З 6 вересня розпочалося подання заяви до ДПС для підтвердження неможливості виконання обов'язків

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє,  що наказом Мінфіну від 29.07.2022 р. №225 затверджено Порядок підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов'язків, визначених у пп. 69.1 п. 69 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» ПКУ (далі – Порядок).

15:57:42 16.09.2022

Відповідальність за невиданий фіскальний чек

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє,  що тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України, санкції за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» не застосовуються.

15:55:54 16.09.2022

Зобов’язання «єдинника», при припиненні ним підприємницької діяльності

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій нагадує платникам, які прийняли рішення про припинення своєї підприємницької діяльності, що  державна реєстрація (реєстрація) припинення підприємницької чи незалежної професійної діяльності фізичної особи або внесення до Державного реєстру запису про припинення такої діяльності фізичною особою не припиняє її зобов’язань, що виникли під час провадження підприємницької чи незалежної професійної діяльності, та не змінює строків, порядків виконання таких зобов’язань та застосування штрафних санкцій і нарахування пені за їх невиконання.

14:29:56 17.08.2022

У разі зміни найменування або адреси господарської одиниці, де використовується ПРРО, необхідно здійснити перереєстрацію ПРРО

У разі зміни місцезнаходження або місця проживання, включення чи невключення суб’єкта господарювання до Реєстру великих платників податків, реорганізації контролюючих органів чи з інших причин, унаслідок яких змінюється контролюючий орган, в якому суб’єкт господарювання обліковується як платник податків за основним місцем обліку, протягом двох робочих днів після переведення платника податків на обслуговування до контролюючого органу за новим місцем обліку засобами інформаційно-телекомунікаційної системи ДПС здійснюється перереєстрація ПРРО до контролюючого органу за новим основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків. Про це повідомляють в Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області.

14:22:26 17.08.2022

Обов'язкові реквізити фіскальних чеків

 Деражнянська ДПІ у Хмельницькій  інформує, що з 1 серпня 2021 року набули чинності нові вимоги до форми та змісту розрахункових документів, які формують реєстратори розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

14:17:54 17.08.2022

Що необхідно знати суб’єкту господарювання про реєстрація ПРРО

Деражнянська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області  інформує, що для здійснення реєстрації програмного РРО суб’єкту господарювання необхідно перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на обліку має перебувати його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО. Тобто, відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України  йому необхідно до органу податкової служби надати повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП.

14:05:49 17.08.2022

Для звірки даних з плати за землю громадяни мають право звернутися до податкового органу

Деражнянська ДПІ у Хмельницькій області інформує, що фізичні особи (громадяни) – платники плати за землю мають право письмово або в електронній формі засобами електронного зв’язку звернутися до податкового органу за своїм місцем реєстрації у податкових органах або за місцем знаходження земельних ділянок, у тому числі право на яку фізична особа має як власник земельної частки (паю), для проведення звірки даних щодо:

13:54:41 17.08.2022

До 01 вересня 2022 року триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування

Деражнянська ДПІ Головного управління ДПС  у Хмельницькій області нагадує, що в період з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року в Україні триває кампанія  одноразового  (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, яке  передбачає сплату збору з одноразового  (спеціального) добровільного декларування.

13:50:46 17.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь