A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ВАЖЛИВО: відстрочка оплати спожитого природного газу підприємствами ТКЕ

ВАЖЛИВО: відстрочка оплати спожитого природного газу підприємствами ТКЕ

Між Асоціацією міст України та Урядом України, а також НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України» 9 лютого був укладений Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води. Пункт 3 Меморандуму передбачає особливості розрахунків підприємств теплопостачання з НАК «Нафтогаз України» за спожитий протягом січня-квітня 2021 року природний газ.

22:22 11.02.2021

АМУ закликала Парламент ухвалити законопроєкт, який вирішить проблеми громад у сфері земельних відносин

АМУ закликала Парламент ухвалити законопроєкт, який вирішить проблеми громад у сфері земельних відносин

Асоціація міст України звернулася до Голови Верховної Ради України, голів депутатських фракцій та груп з проханням ухвалити законопроєкт «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» №2194 від 01.10.2019.

21:22 10.02.2021

Тарифи на тепло у цьому опалювальному сезоні не збільшаться - АМУ та Уряд підписали Меморандум

Тарифи на тепло у цьому опалювальному сезоні не збільшаться - АМУ та Уряд підписали Меморандум

Сьогодні, 9 лютого 2021 року, підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води між Кабінетом Міністрів України та Асоціацією міст України. Підписання відбулося в залі Міністерства розвитку громад та територій України.

13:46 09.02.2021

Пам'ять про Крути

Пам'ять про Крути

У Вовковинецькому Будинку культури на передодні вшанування пам'яті Героїв Крут відбувся захід з працівниками культури та бібліотекарів, які приєдналися до Вовковинцької селищної територіальної громади.

22:08 29.01.2021

Пам'яті юнаків – героїв, загиблих під Крутами

Пам'яті юнаків – героїв, загиблих під Крутами

29 січня – День пам’яті героїв Крут – саме там, у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. У бою під Крутами полягли київські студенти й учні, що 1918-го стали на захист незалежності своєї Вітчизни. Назва невеликої станції Крути, що розташована на Чернігівщині уздовж лінії Бахмач-Київ, ознаменувала відлік нового духовного злету нації, який уже протягом майже століття є національним символом для десятків поколінь борців за свободу та незалежність.

12:42 29.01.2021

З Україною в серці

З Україною в серці

Українська Соборність – це не просто єдність наших земель, бо впродовж усієї історії їх розривали і ділили між собою як місцеві князі, так і заїжджі, ласі до загарбання «гості». За таких умов Соборність - це відчуття єдності українців, глибоке та непорушне переконання того, що ми один народ, по яку б лінію насаджуваних кордонів ми не жили. Важко згадати націю, яку стільки разів роздирали на частини. Але важко згадати й тих, хто так уперто бореться за свою Соборність, знов і знов збираючи мозаїку з розпорошених по різних державах українців в один неповторний орнамент.

22:32 25.01.2021

Уряд та міські голови дійшли згоди в питанні тарифів на тепло та гарячу воду: подорожчання не буде

Уряд та міські голови дійшли згоди в питанні тарифів на тепло та гарячу воду: подорожчання не буде

Тарифи на опалення та гаряче водопостачання до кінця опалювального сезону в Україні не підвищуватимуть. Про це заявив мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко. Такої домовленості досягли під час урядової наради, ініційованої Асоціацією міст України, за участі Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, мерів: Києва - Віталія Кличка, Маріуполя – Вадима Бойченка, Кропивницького – Андрія Райковича, Вінниці – Сергія Моргунова, Кривого Рогу – Костянтина Павлова та першого заступника міського голови Харкова – Олександра Новака. В нараді також взяли участь представники НАК «Нафтогаз України», Офісу Президента України та депутати Верховної ради.

10:50 21.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь