A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вовковинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

2019 рік – оголошено  Роком єдності України в честь 100-річчя з дня проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та  Західноукраїнської Народної Республіки

2019 рік – оголошено Роком єдності України в честь 100-річчя з дня проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки

21 січня 2019 року в Радовецькій сільській бібліотеці проведено історичну годину  «Україно! Рідна земле моя!» до дня Соборності України для старшокласників Радовецького НВК. На захід запрошено виконуючого обов’язки старости Шевчука Григорія Миколайовича. Старшокласники ознайомилися з історичними подіями проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, переглянули документальний фільм «Акт Злуки 22 січня 1919 року» та презентацію «Українці мої». В бібліотеці організовано книжкову виставку «В єдності  -  наша сила».

06:25 22.01.2019

ФУНДУКОВИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

ФУНДУКОВИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

Все частіше люди задаються питанням раціонального використання землі.Багато людей мають у володінні земельні ділянки та земельні паї, при чому ці землі не завжди є родючими. Не рідко земля є єдиним джерелом для існування. Вибір невеликий – або здавати пай в оренду і отримувати   символічну плату в 3 -4 тис.гривень, або обробляти самому. Але як продуктивно використати землю , щоб вона забезпечила нормальне життя, а не напівголодне існування. 

10:28 15.01.2019

Вир святкового настрою завітав і до жителів села Радівці

Вир святкового настрою завітав і до жителів села Радівці

13 січня о 11.00 год. на ринковій площі, що по вул.Подільська біля кафе-магазину «Мрія» аматори сцени Радовецького будинку культури вітали гостів свята та жителів села з Різдвяними святами. Різдвяні пісні, відомі щедрівки та святковий настрій дарували усім Савчук Лариса, Жерняк Галина, Олійніченко Тамара, Радзієвська Олена, Франчук Тетяна, Нагорна Лілія та молоде підростаюче покоління, а саме: Данилишина Вікторія, Франчук Аня, Цвігун Аня, Цвігун Настя, Мирончак Марина, Окопчук Аліна, Нагорна Настя, Матеюк Настя, Базилевич Настя, Дорош Ірина, Простакова Олена, Зелінська Вероніка, Франчук Дмитро та Яросименко Вадим.

20:34 14.01.2019

Міжнародна культурно-освітня поїздка «Співпраця у сфері культури, охорони здоров’я й освіти»

Міжнародна культурно-освітня поїздка «Співпраця у сфері культури, охорони здоров’я й освіти»

Відповідно до Плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки, затвердженого 24.03.2016, з метою розвитку волонтерського руху, участі у міжнародних ознайомчих семінарах, конференціях, обговорення перспективи реалізації спільних міжнародних гуманітарних проектів, а також ознайомлення з культурною спадщиною європейських країн з 03 по 11 червня 2019 року заплановано міжнародну культурно-освітню поїздку «Співпраця у сфері культури, охорони здоров’я й освіти» до Румунії, Боснії і Герцеговини, Хорватії, Чорногорії, Албанії, Македонії, Сербії й Угорщини.

17:31 09.01.2019

В Україні впроваджують гендерно орієнтоване бюджетування

В Україні впроваджують гендерно орієнтоване бюджетування

2 січня Міністерство фінансів України затвердило Методичні рекомендації щодо впровадження та застосування гендерно орієнтованого підходу в бюджетному процесі. Це означає, що з 2019 року усім міністерствам та службам в Україні рекомендовано включати гендерні показники для підготовки бюджетних програм.

17:20 09.01.2019

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ДЕКЛАРУВАННЯ! РОЗПОЧАВСЯ ЧЕРГОВИЙ ЕТАП ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ДЕКЛАРУВАННЯ! РОЗПОЧАВСЯ ЧЕРГОВИЙ ЕТАП ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ

Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що 01.01.2019 розпочався черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2018 рік.

17:12 09.01.2019

ВЕРХОВНА РАДА УХВАЛИЛА ЗАКОН ПРО ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ КОЛЕКТИВНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЛЮ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВИЛ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ

ВЕРХОВНА РАДА УХВАЛИЛА ЗАКОН ПРО ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ КОЛЕКТИВНОЇ ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЛЮ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВИЛ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ

За ухвалення відповідного проекту закону №6049-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні" у другому читанні та в цілому з техніко-юридичними правками проголосували 236 народних депутатів за мінімально необхідної кількості 226 голосів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

17:02 09.01.2019

НАБУЛА ЧИННОСТІ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ

НАБУЛА ЧИННОСТІ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ

1 січня 2019 року набула чинності загальнонаціональна нормативна грошова оцінка земель сільськогосподарського призначення, яка відміняє необхідність складання технічної документації з нормативної грошової оцінки для окремих ділянок сільськогосподарського призначення. Таким чином, вперше після 1995 року оцінено всі землі сільськогосподарського призначення на території України (крім земель у межах населених пунктів).

16:58 09.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь